27 aug. 2013

Ce n-a spus Ben Carson în interviul de la Antena 3

Ca unul care am citit câteva din cărțile lui Ben Carson, am fost interesat să urmăresc « interviul eveniment » difuzat de Antena 3 prin intermediul notoriului pseudo-jurnalist Mihai Gâdea. Anunțat să înceapă la ora 21:30, a trebuit să aștept mai bine de jumăte de oră până să pot urmari interviul pe care, sincer, l-am așteptat mai amplu și despre care am crezut că va fi punctul principal al întregii emisiuni. N-a fost așa. Cele zece minute de interviu au fost un pretext, emisiunea fiind centrată pe distinșii invitați care nu au pierdut nici această ocazie să ne spună cât de nasol este Băsescu.
Dacă ați fi cautat câteva înregistrări, pe youtube, cu Ben Carson nu ar fi mai fost necesar să urmăriți și acest interviu. Acesta nu spune nimic nou, și nu e vina lui ci a inteligenței jurnalistului. Prin urmare, mă întreb care a fost rostul interviului? Pentru noi lipsit de semnificație, pentru ei suficient. Au reușit să facă poze cu un om celebru.

Există totuși ceva ce Ben Carson spune în premieră: antena 3 este aici. Genial, nu? Rămâne un motiv de tristețe pentru angajații trustului; faptul că invitatul lor nu a reușit să învețe în românește și motto -ul existenței lor jurnalistice: Jos Basescu.   

4 comentarii:

Anonim spunea...

Perfect comantariul!!! Nota 10 cu *. Asa un juralism ca la Gâdea aprope numai poate fi intrecut.
Trist ca este incs un azsist dupa cate am auzit.

Anonim spunea...

Eu as mai fonda un trust nou cu televiziunea JOS GÂDEA

Gorbanescu Claudiu spunea...

Anonim - A fonda un trust contra lui Gadea e un gest pe care nu-l merita :) Totusi ai dreptate, emisiunile lui sunt adevarate sesiune de inoculare a urii. Oarece timp am crezut ca nu prea exista oameni care sa-l ia in serios chiar daca il urmaresc la televizor. M-am inselat. Nu mi-a venit sa cred cat de mult poate sa urasca cei care il urmaresc constant. Si urasc cu aceleasi argumente pe care le vad la Antena 3. Ceva trebuie facut, dar ce?

Adi spunea...

Poate nu a vrut sa spuna.